Realizamos un experimento, o cal consistíu en coller unha mazá natural da casa e outra xenéticamente modificada dunha tenda. O noso obxetivo era demostrar se certos factores como por exemplo o aspecto, podían influir á hora de decatarnos cal era cal.
O primeiro que se fixo foi probalas, podendo notar a través da papila gustativa a diferenza entre ambas. A da tenda era agria, con pouco sabor e dura, mentres que a natural era doce, saborosa e branda. En conclusión aínda que da tenda parece moi apetecible coa súal pel perfecta e brillante, disposta para engañar ao consumidor, non é ni por asomo tan riquiña
Pero isto non foi todo....
Pelámolas e pousámolas sobre unha mesa mentres as grabamos, para ver como se iban oxidando(durante un periodo de tempo determinado, igual para as dúas) e cal era mellor químicamente. Oxidáronse máis ou menos a vez, solo cabe apuntar que a da tenda tardou máis. A oxidación da natural era mas chamativa a vista. Como vamos a observar a continuación.
Comentarios
Publicar un comentario